Takmičenja 2020/21.

Srpski jezik i književnost

Opštinska smotra recitatora ,,Pesniče naroda mog“

Ovogodišnja opštinska smotra recitatora održala se 19. mart 2021, putem Zum platforme. Takmičilo se osamdeset devet recitatora iz osnovnih i srednjih škola, kulturno-umetničkih društava i udruženja, a govorili su na srpskom, hrvatskom, mađarskom, nemačkom i bunjevačkom jeziku. Na takmičenju su učestvovali i naši učenici. Na Zonsku smotru, koja će se održati 24. marta, plasirali su se Helena Savić, Viktor Dulić, Nađa Meandžija, Dijana Lacman, Ivana Vučinović, Vanja Bosanac i Henrieta Francia.

Strani jezici

Istorija

Biologija

Hemija

Informatika

Sport

7. april 2021. Republičko takmičenje u plivanju

Na Republičkom takmičenju u plivanju, održanom 4. aprila u Beogradu, Matija Rađenović je u prsnom plivanju osvojio treće mesto, dok je Ivan Đuketić u leđnom plivanju osvojio četvrto mesto.

25. mart 2021. Okružno takmičenje u ženskoj gimnastici

Na Okružnom takmičenju u ženskoj gimnastici, održanom 25. marta u gimnastičkoj sali u zgradi ,,Jadran“, učestvovale su Isidora Kulić, Agota Mora i Žaklina Besedež, pod mentorstvom profesora Čabe Nađ. Učenice su ekipno osvojile 2. mesto, a Isidora Kulić je u pojedinačnom takmičenju osvojila 2. mesto i plasman na republičko takmičenje.

18-21. febuar 2021. ,,Zlatna rukavica“

Učenica Kristina Nađ Varga osvojila je zlatnu medalju u boksu, u kategoriji do 48 kilograma. Takmičenje ,,Zlatna rukavica“, održano u Sportskom centru ,,Rakovica“, jeste takmičenje međunarodnog karaktera, a učesnici su stigli iz Rumunije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Kristina je prošle godine ponela titulu državnog prvaka, a ove godine je ušla u reprezentaciju Srbije. Čestitamo!